Bagaimana Pnext Boleh Tingkatkan Sales Anda

Pnext menawarkan servis penggunaan webpages untuk pengiklan meletakkan produk masing masing di page tersebut dan menggunakan link webpage itu untuk promosi produk mereka di internet, atau social media, atau fb posting, Twitter, instagram, wasap gruops, telegram atau blog post.

Sebab dengan adanya web presence ini page tersebut akan listed dlm google search, yahoo, bing etc dan bermacam macam search engine yang lain.

Untungnya.. akan dapat free traffic dari carian search engine!

Utk free member akan dapat satu tapak kedai ni.. dan dapat benefit web prensence tersebut. DAN juga 200++ wasap gruops dan sistem database utk follow up prospek direct melalui wasap.

Kalau nak cakap pasal untung sale produk, memang elok sangat sangat upgrade jadi vip RM60 one time SEBAB kedai kita itu boleh letak 120 produk!

Semua produk yang kita listkan akan timbul dlm search engine, visitor akan dapat buat pilihan, nak produk A or produk B, bole terus wasap kita kalau nak beli atau bertanya.

Lagi besar pasaran kita maka tentunya bantu naikkan sale, tapi bergantung juga kepada produk apa yg kita jual, kalau tinggi demand mestilah sale naik sebab market kita lebih luas.. global!

Itu citer income dr sale produk kita…belum dari Pnext tu sendiri SEBAB setiap tapak kedai yg kita dapat, tak kiralah free or vip, akan menggalakkan new visitors utk juga penggunakan platform pnext! 

Kan ada “sila daftar disini” so as vip anda akan terpaksa dapat members yg daftar bawah link anda. 

>>Anda bole baca mengenai bonus matrix tu, disini<<

Bisnis online tak terhad kepada wasap gruops sahaja. Kalau letak produk di website ia akan tersebar lebih jauh.

Tugas kita hanya share link tu dlm internet
Contoh kalau buat posting kat FB pas tu direct org utk lawat link kedai pnext beberapa perkara akan berlaku..
1. Kedai kita akan dapat social signal dr fb
2. Google dan search engine lain akan recognise signal ni dan akan index dan listkan kedai kita dlm carian
3. Lebih ramai visitor akan melihat dgn iklan kita, tak terhad dlm gruop wasap jer tapi whole cyber
4. Kemungkinan pembelian barang lebih besar, kemungkinan pendaftaran baru juga tinggi
5. Barang kita terjual, downline pnext pun bertambah

In shaa Allah $$$ akan menyusul🤑🤑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Klik sini Untuk Daftar Percuma Untuk Beriklan